Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ > هنر - همشهری آنلاین:
مریم زندی می‌گوید، دوست داشته در جریان پروژه عکاسی از هنرمندان موسیقی معاصر، پرتره محمد نوری را نیز ثبت کند که موفق به انجام این کار نشده است.

به گزارش ايسنا؛ این عکاس به مناسبت جشن انتشار پنجمین کتاب «چهره‌»هایش با نام «سیمایی از موسیقی معاصر ایران» به همراه برگزاری نمایشگاهی از عکس‌های این کتاب، اظهار کرد: ثبت تصاویر این کتاب ۱۶ سال طول کشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من تلاش کردم از تمام هنرمندان حوزه موسیقی کلاسیک و سنتی عکاسی کنم. در این کتاب هنرمندان پاپ یا موسیقی نواحی حضور ندارند. این آخرین کتاب چهره‌ها است و ادامه آن را بر عهده عکاسان جوان می‌گذارم.

مريم زندي ادامه داد: من توانستم پرتره اغلب آن‌ها را ثبت کنم و فقط تعداد کمی از موسیقی‌دانان معاصر در این پروژه حضور ندارند. در این کتاب ۱۱۷ عکس وجود دارد که تا به حال به نمایش گذاشته نشده‌اند. قرار بر این شد همزمان با جشن انتشار کتاب تعدادی از عکس‌ها را چاپ و نمایشگاهی را نیز برگزار کنیم.

این عکاس اضافه کرد: در این نمایشگاه ۲۴ عکس برای یک هفته از دوم دی‌ماه در گالری ایوان در معرض دید قرار خواهد گرفت که شامل پرتره‌هایی از محمدرضا درویشی، حسین علیزاده، محمدرضا شجریان، شهرام ناظری، کیهان کلهر، لیلی افشار، هوشیار خیام، همایون شجریان، پیمان یزدانیان و... می‌شود.

زندی درباره انتخاب عکس‌های این نمایشگاه بیان کرد: من عکس‌هایی را برای حضور در این نمایشگاه انتخاب کردم که از نظر عکاسی بیشتر دوستشان داشتم؛ در عین حال می‌توانستم تعداد محدودی را انتخاب کنم.

این عکاس در پاسخ به این پرسش که دوست داشته پرتره چه هنرمندی از اهالی موسیقی را ثبت کند، اما موفق نشده است؟ اظهار کرد: من دلم می‌خواست از محمد نوری (خواننده) عکس بگیرم. زمانی که عکاس تلویزیون بودم از او سر برنامه تلویزیونی عکاسی کردم اما برای این پروژه چند بار سعی کردم این کار را انجام بدهم که موفق نشدم. زیرا اواخر عمر این هنرمند بود و او زیاد سرحال نبود. من آثار محمد نوری را بسیار دوست دارم.

زندی همچنین گفت: من به تجربه دریافتم حسی که در لحظه رویارویی با هنرمند دارم درست‌تر و با ارزش‌تر است بنابراین پیش از ثبت پرتره آن‌ها موسیقی‌شان را گوش نمی‌دادم و درباره‌شان اطلاعات کسب نمی‌کردم. همیشه نمی‌توان فردی را از روی موسیقی یا کتاب شناخت. من از روش عکاسی خودم بهترین نتیجه را کسب کردم.

در همین زمینه: رویای کودکانه به فرهنگسرای کوثر اصفهان آمد پیاده روی اربعین حسینی در قاب عکاسی جامعه شناس و دانشیار دانشگاه تهران رونمایی از پوستر ششمین دوره ۱۰ روز با عکاسان توضیحات انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی ایران درباره عدم حضور در نمایشگاه مطبوعات

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۴۶۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور مسعود کیمیایی در اجرای نمایش «مرگ با طعم نسکافه»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بابک صحرایی پس از پایان اجرای شب اول، در صحبت‌هایی گفت: امشب اسطوره تکرار نشدنی فرهنگ و هنر ما در اینجا حضور دارد. بزرگمردی که سینمای حقیقی را در ایران پایه‌گزاری کرد و بیشتر از ۵۰ سال است که روی بلندترین قله هنر ایران ایستاده است. تاریخ فرهنگ و هنر ایران تا همیشه مدیون ایشان خواهد بود. افتخار این را داریم که امشب نمایش خود را به استاد مسعود کیمیایی تقدیم کنیم.

او افزود: علاوه بر آقای کیمیایی، امروز میزبان جناب مجید مظفری هستیم. او بازیگری است که من از نوجوانی طرفدارش بودم. همچنین از حضور جناب جواد طوسی(منتقد سینما) و رحیم نوه‌سی(نقاش) نیز تشکر می‌کنم.

کارگردان نمایش «مرگ با طعم نسکافه» در ادامه صحبت‌هایش، از همه عواملی که در شکل‌گیری این نمایش او را یاری رسانده‌اند، تشکر کرد.

«مرگ با طعم نسکافه»، نمایشی ۶ پرده‌ای است که با استفاده از کلید واژه‌های مهم زندگی به روایتِ برش‌های دراماتیک در زمان حال، دهه سی و صد سال گذشته می‌پردازد. از نکات جالب توجه این اجرا، حضور پررنگ موسیقی است.

بهنام شرفی، نیکی مظفری، گل ناز عباسی، بهراد محمدی، روشنک رضایی مهر و بابک صحرایی بازیگرانی هستند که در این اثر به ایفای نقش می‌پردازند.همچنین محمدرضا عیوضی و مسعود امامی به عنوان خواننده - بازیگر در این اجرا حضور دارند.

از دیگر عوامل این اثر می‌توان به مجری طرح: نازنین صحرایی، طراح صحنه و لباس: منیره ملکی، طراح گریم: مهتاب حسنی، طراح حرکت: مهرگان بذرافشان، بازیگران فرم: مهرگان بذرافشان، روشنک رضایی‌مهر، حدیث محمودوف، ملینا مشایخ، آویسا شریفی، موسیقی متن: ستار اورکی، سرپرست موسیقی زنده: امیر مهراد، آهنگساز قطعات باکلام: حامی، علی موثقی، امیرعباس حسن زاده، تنظیم کننده قطعات باکلام: حامی، علی موثقی، امیر مهراد، نوازندگان: صادق نورانی، محمدرضا بختیاری، فرناز ساحری و روزبه سیاه منصوری، دستیار کارگردان: شهرزاد پورفرد، عکاس و طراح پوستر: کیارش کاویان و مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای: حامد قریب اشاره کرد.

عکس ها از نیلوفر دهباشی

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903417

دیگر خبرها

  • مجموعه ۱۴ جلدی «به دنیا آمده‌ام» رونمایی می‌شود
  • تتوی فارسی لورنتزو پلگرینی، سوژه اینستاگرام لیگ اروپا؛ به خودت ایمان داشته باش / عکس
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را افتتاح کرد
  • پروژه فیبر نوری استان قم با حضور رییس جمهور افتتاح می‎شود
  • آرزوی آزمون برای امباپه برآورده نشد
  • اینیستا پس از گل به یادماندی مقابل چلسی: نمی تونم بگم چه حسی داشتم، فقط دویدم و پیراهنم رو درآوردم / زیرنویس فارسی
  • موفقیت‌ها در دل تحریم به دست آمده است
  • جمعه بازار ؛ محمد نوری
  • واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره ای که تعریف کرد | ویدئو
  • حضور مسعود کیمیایی در اجرای نمایش «مرگ با طعم نسکافه»